It is currently Mon Jan 22, 2018 3:23 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 24, 2015 11:52 am 
Offline
Tirechanger
Tirechanger

Joined: Sat Oct 08, 2005 9:11 am
Posts: 21
Hi Dave, i am having a problem with 3dsimed and AC. When i load the kn5 i cant see the AC objects for pit and start positions. If i export back to kn5 they still are there but if export to fbx and load this on 3dsimed, KS editor or 3ds max they are lost. This way i cant add more pitslots for the track i am editing. Thanks for help.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 25, 2015 6:14 pm 
Offline
US Pits Crew
US Pits Crew

Joined: Thu Sep 01, 2005 9:58 am
Posts: 1331
Location: Barnet, London
Have you tried Edit->Selection->Object by Name?, it should allow you to select and edit any object even if there is no geometry.

For the next version I will look at replacing an empty AC Object with a simple cube.

Cheers

Dave N.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Mar 26, 2015 12:50 pm 
Offline
Tirechanger
Tirechanger

Joined: Sat Oct 08, 2005 9:11 am
Posts: 21
Dave Noonan wrote:
Have you tried Edit->Selection->Object by Name?, it should allow you to select and edit any object even if there is no geometry.

For the next version I will look at replacing an empty AC Object with a simple cube.

Cheers

Dave N.


Thanks but that is not the solution. I must see the objects so i can add more cubes for pit and start positions. The easiest way to do this was to export the fbx from 3dsimed and load that on 3dsmax. The problem is when the fbx is exported the are no ac objects anymore on it. Even if you load the fbx on KS editor they are lost.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 27, 2015 6:34 am 
Offline
US Pits Crew
US Pits Crew

Joined: Thu Sep 01, 2005 9:58 am
Posts: 1331
Location: Barnet, London
Quote:
For the next version I will look at replacing an empty AC Object with a simple cube.


That will help won't it?.

Cheers

Dave N.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 27, 2015 11:57 am 
Offline
Tirechanger
Tirechanger

Joined: Sat Oct 08, 2005 9:11 am
Posts: 21
Dave Noonan wrote:
Quote:
For the next version I will look at replacing an empty AC Object with a simple cube.


That will help won't it?.

Cheers

Dave N.


Sure. Thanks.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group