It is currently Sat Nov 25, 2017 6:20 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 17, 2017 9:32 pm 
Offline
Jackman
Jackman

Joined: Thu Jul 28, 2016 9:15 pm
Posts: 9
i have recently bought a new pc tower, with new hardware installed, and windows 10,

do i need to pay for a new license so i can continue to use 3dsimed or can i simply just do an activation with my current one?

thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 19, 2017 3:41 am 
Offline
US Pits Crew
US Pits Crew

Joined: Thu Sep 01, 2005 9:58 am
Posts: 1286
Location: Barnet, London
No, you do not need a new license, just make a new activation request to get a new code.

Cheers

Dave N.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 19, 2017 4:32 am 
Offline
Jackman
Jackman

Joined: Thu Jul 28, 2016 9:15 pm
Posts: 9
Dave Noonan wrote:
No, you do not need a new license, just make a new activation request to get a new code.

Cheers

Dave N.


cheers dave, much appreciated


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group