It is currently Mon Oct 23, 2017 2:47 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Sep 06, 2017 12:50 am 
Offline
Jackman
Jackman

Joined: Fri Jul 14, 2017 11:46 pm
Posts: 8
Hello guys, I just want to report you that in some of the latest builds you did an epic fail and now we have epic bugged mirror shader for rFactor 2. I know this because the bug is happening in the latest build but not in older ones like 27 January 2017.

The problem is that when you choose the shader "no lighting tex1" for the mirror, the mirror gets bug in game showing grey mirror in the model and also in the hud.

I did some tests and took a look into the material settings and they are 100% the same settings in latest 3DSimed build and old 3DSimed build, but the saved model is bugged with the latest and not with the older.

Just reporting this because its important to know as I can't take DX11 shaders to other materials of the car if I use the latest build.

Thanks.

PD: I tried in DX9 and DX11 and both ones have the grey mirror bug and I am not talking about pressing key 3 or not. The mirrors are 100% activated but they are grey in the hud and in the model.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Sep 06, 2017 3:28 am 
Offline
US Pits Crew
US Pits Crew

Joined: Thu Sep 01, 2005 9:58 am
Posts: 1274
Location: Barnet, London
Thanks for the report, this has been fixed and will work in the next version.

Cheers

Dave N.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group